Kliksluiting

Deze aluminium kliksluiting is veel sterker dan een plastic variant en lichter dan een metalen versie, waardoor hij zeer geschikt is voor een hondenhalsband.  De buckle is eenvoudig vast te klikken rond de hals van de hond. Beschikbaar in een glanzende en matte uitvoering.

 

Verstelbare gesp

Onze verstelbare gespen worden handgemaakt uit biothaan. Binnen de hondenwereld staat biothaan bekend als een beter alternatief voor leer of nylon, omdat het duurzamer is, niet rekt, geen vocht opneemt en makkelijk te reinigen is. De gesp is ruim verstelbaar in grootte en in vijf verschillende kleuren beschikbaar.

Halfcheck

De halfcheck is een metalen ketting die gebruikt wordt als tussenstuk in de halsband. Het is vooral handig bij honden met een lange vacht, omdat het oogje om de hond aan te lijnen wat lager hangt. De ketting hangt los rond de hals wanneer de lijn niet gespannen is.

Paracord halfcheck

De metalen ketting van de halfcheck kan ook vervangen worden door paracord. De werking blijft hetzelfde als bij een metalen halfcheck, maar nu kan het tussenstuk in dezelfde kleuren als de halsband gemaakt worden. Zo vormen halsband en sluiting een mooi geheel.

Geen producten in de winkelwagen.