Stel hier jouw ideale kleurencombinatie samen

Hoe werkt het?

Onze anti-tekenbanden zijn gemaakt uit een combinatie van Paracord en EM-keramiek kralen. Deze kralen bevatten effectieve micro-organismen die op natuurlijke wijze uw hond beschermen tegen teken.

De micro-organismen verhogen de natuurlijke weerstand van uw dier, waardoor ook de natuurlijke vochtbalans ondersteund wordt. Daarnaast bevat het keramiek een bepaalde resonantie, die niet merkbaar is voor mens en hond, maar die er wel voor zorgt dat uw hond minder aantrekkelijk is voor teken. Ze zullen zich dus minder snel of helemaal niet meer vastbijten.

Natuurlijk moet er ook gezegd worden dat deze banden geen 100% garantie bieden tegen teken, daar de werking verschillend kan zijn van hond tot hond. Chemische producten kunnen deze garantie echter ook niet bieden.

Gebruik en onderhoud: 

  • Voor een optimale werking is het belangrijk dat de hond de anti-tekenband zo veel mogelijk draagt. Na ongeveer 2 weken hebben de kralen hun resonantie bereikt.
  • De band kan zonder problemen gereinigd worden met water. Laat hem nadien drogen in de zon om de kralen weer op te laden.

De anti-tekenbanden zijn te verkrijgen in een ronde uitvoering en in een platte uitvoering. De maat  en de kleuren kan je zelf uitkiezen.

Geen producten in de winkelwagen.